Despre noi

DespreNoi Image1

Asiguram coordonarea eficienta a resurselor pentru fiecare lucrare contractata.

Evolutia noastra a constat intr-o atitudine corecta fata de munca si de oameni.

Lucrarile noastre sunt realizate cu profesionalism si cu o grija permanenta pentru calitate si satisfactia deplina a clientului.
Societatea noastra detine o pozitie importanta pe piata de constructii din Romania, avand la activ un numar considerabil de clienti multumiti.
Onorarea contractelor la timp si dedicarea echipei noastre pentru fiecare proiect in parte, fac din societatea noastra un partener serios si performant, capabil de a realiza si finaliza proiecte complexe, la cel mai inalt nivel.

Ce ne diferentieaza

Principalul atu al societatii il reprezinta atat capacitatea financiara ce ne confera o independenta in derularea rapida a contractelor cat si dotatarea tehnica cu utilaje de o performata avansata. Aceste lucruri coroborate cu operatori si oameni profesionisti, ne confera o executie sigura si de calitate a lucrarilor executate.

Societatea nostra nu considera a avea concurenti directi intrucat in acest domeniu se afla pe piata societati cu traditie cu care colaboram/ ne sustinem, atat din punct de vedere logistic (prin inchiriere masini si utilaje) cat si “amical” datorita lucrarilor derulate impreuna pe diverse santiere.
Obiectivele noastre pe termen mediu si lung sunt innoirea parcului de masini si utilaje si dezvoltarea unor proiecte de anvergura in domeniu.

DRAGOS COADA - Administrator -
DespreNoi Image2
Scroll to Top